Welcome to OfferNutz.

Recently Viewed

 

Your Lists Click here for list help


 add new list

 

 

 

 

 











 

Expired! Item had been archieved!

Cavenzi "Warehouse Clearance Sale"

RatingRatingRatingRatingRating
Useful Tools Add to Favourites Add to Favourites   Tell A Friend Tell A Friend   Print Print   Read Other Member's Comments Read 43 Comments   Bookmark and Share

 

Cavenzi "Warehouse Clearance Sale" is back!!

Products offered include:
  • TV Cabinet at RM99
  • Hotie belle suede L-shape brown sofa at RM399
  • Imported Time 1 + 6 glass dining set at RM399
  • and many more..
Time: 10.30am - 10pm

Venue:
Lot 3362 - 1A, Off Jalan Balakong
Batu 11, Cheras
43200 Selangor

Tel: 603 - 9074 8548 / 8318





Refer to cutting below for more information.

 

Leaflet(s):



cavenzi-warehouse-clearance

* Click to enlarge

 

Post A Comment
Share you experiences, ask questions or give your thoughts with the others



Already a member? Please login

 

or

 

Post Anonymously

 will not be published

 

Other Member's Comment(s)

 

ada pengalaman tak best dengan cavenzi ni. ada jualan sofa. saya tanya penjual tu dia cakap kulit (leather). saya tanya banyak kali betul ke sofa macam ini yang akan dihantar (sambil tunjuk leather seat sofa). penjual tu cakap iya, memang akan hantar macam ini iaitu leather. bila barang sampai rumah, rupanya pvc. bukan leather. dia ingat kita tak kenal leather dengan pvc? sofa tu besar dan berat jadi saya malas nak ulang telefon cavenzi lagi jadi biarkan saja. saya akan beritahu penipuan itu kepada semua supaya tak ada yang tertipu macam saya.
cavenzi tu pun saya tengok dah tutup. kalau menipu, takkan ke mana.
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by melati, 4:46pm Sep 13, 2016

 

 
Babi nya Cavenzi. Penipu anak babi!! Mcm sial brg2 sofa. Melengkung la pecah la. Baik meletop terus. Jahanam la bines korg!!! Sial Cavenzi!
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by babi cavenzi, 10:59pm Jun 18, 2015

 

 
yes cavenzi melaka pun very worse
bangla nama joy menipu ckap.. ckp brg 3 hari boleh dpt kalau dah byr half payment.. lpstu call bile dah lme buat half paymnt and nak abes kan payment full die boleh ckp mana ada sy ckp? xkan lah aku dgn asben aku pekak?? cavenzi aku tgu korang anta sofa aku berharga rm 4400 tu rabu 17/6/15 ni. kalau cavenzi delay. aku report tribunal.
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by siti, 5:26pm Jun 11, 2015

 

 
Cavenzi Jln Universiti dah tutup. Bankrap. Tu la pasal sbb tipu customer. Dah kena byk complaint rupa nya. Consumer office bgitau.
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by cavenzi tipu, 6:16pm May 19, 2015

 

 
iam from Sweden and just moved in KL for the past 6 months and saw this advert selling house living Cavenzi. I've read the review and it's bad. The salesperson talking rubbish frm the start til the end. i didnt buy any item frm Cavenzi as i heard lots of bad reviews. careful guys
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by johnson, 7:56pm Mar 25, 2015

 

 
@MM. Awk tau ke brp yg diorg spend? Sofa leather white L shape rm 2250. pakai x smpi setahun merekah pecah leather. Rm500 lagi katanya. Low class punya MM. Kasta rendah MM
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by consumer, 6:57pm Mar 23, 2015

 

 
Cavenzi cawangan Tmn Maluri dah tutup. Bankrupt sbb brg2 tak laku n customer byk komplen TIPU. JANGAN BELI CAVENZI. HARGA SALE SEMUA HARGA TIPU! !
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by DONT BUY CAVENZI, 3:01am Mar 21, 2015

 

 
@MM dasar bodoh punya komen. Bahlol bangang. Mampus nanti ko kena balik. Keret terbakar,tv jahanam fon hilang. Padan kan muka ko. Apa adahal beli la baru. Kena karma. Ntah2 ko kerja kt Cavenzi. Patut la baik nya back up. Idiot piece of shit!!
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by cavenzi penipu, 2:58am Mar 21, 2015

 

 
Kalau harga pun dah less than RM500, Mesti la barang murah. Pakai buang je, ROSAK then Beli baru sebab murah. Kalau nak yang baik cari laa yang 4&5 ribu ke atas. Barang real leather semua mahal. Nak process leather pun costly. Nak jimat sangat, Amik laaa.
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by MM, 3:41pm Jan 28, 2015

 

 
Apa ni! !! Beli sofa free wing chair. Kulit kata kata nya. 6 bulan pakai kulit merekah pecah2 smpi npk fabric dlm sofa. Lps tu sofa boleh plk melengkung tgh2. Apa jadah nya Cavenzi menipu tak habis2 ni?!!! Kesian ibu. Menangis tgk sofa kena tipu. JAHANAM LA KORG CAVENZI!!!JAHANAM LA BISNIES KORG!!!
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by lanvin ramirez, 1:06am Oct 30, 2014

 

 
Just bought a new leather L shape. They said leather but the expert said its NOT leather. After 1 year the sofa start to crack and the seat begin to sinking. REMINDER! DO NOT BUY ANY ANYTHING AT CAVENZI! THEY ARE LIARS AND SNAKE HEADED!!
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by robert, 3:13am Oct 29, 2014

 

 
CAVENZI PENIPU!!!! SEMUA ORANG KATA PENIPU!!! MEMAMG PUN. REVIEW SEMUA KATA CAVENZI TIPU ORG!! MENYESAL GILA BELI. BANKRAP LA! !!
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by SIAH, 3:05am Oct 29, 2014

 

 
Sofa kulit says beli Dari cavenzi cuma bertahan setahun saja. Pas habis warranty kulit pun pecah... Bust hanggus suit saja...
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by man mohan, 7:05pm Nov 10, 2013

 

 
please dont buy anything from wescourt ampang.they said they will deliver my mattress within 10 days,but when called i called them,they said have to wait for another 3 weeks.they even use bad words towards customer.same goes to their fucking helpline.
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by mie, 3:23pm Jun 26, 2012

 

 
Jangan pergi Cavenci Dengkil . manager sampai sale man BAngla layan customer macam samseng... penipu...
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by ularsawa, 5:56pm Jun 05, 2012

 

 
Can u send me picture funiture
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by Mya, 2:50pm Jan 26, 2012

 

 
sy igt sy je yg dh terkene..rupanya mmg mcm ni cara cavenci meniaga.diut dh abis byr perjanjian dlm 2 mggu brg boleh smpi..last2 smpi ptg kami tggu pd tarikh yg di janji kn..tp hampeh.kami call kilang kat balakong tu ada yg jwb katanya mereka x dpt tempahan..kesian mamat tu kene maki dgn hubby sy..kene tggu lg 2 mggu..sape yg nk shopping kat cavenci tu hati2 laa
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by sheley, 8:50pm Jan 06, 2012

 

 
hoh..baru je berniat nak g beli katil cavenzi ptg ni.. tertarik dgn harga murah sempena X-mas..dia kata harga promosi RM98 plus delivery RM110. pdhal dekat jer.. hubby xpuas hati jgk dgn delivery cost, tp sbb kita dh excited nk katil baru..berkobar2 dah ni.. tp seb baik terfikir nak search komen2 psl cavenzi ni. wlpun ada yg positif tp banyaknye yg bg pengalaman buruk..sebelum menyesal kemudian, baik menyesal skarang.. hurmmmm...
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by wyda, 11:17am Dec 16, 2011

 

 
Brg2 cavenzi mmg murah tapi x berpatutan. sya slah seorang peminat barangan cavenzi. Bukan sja murah tapi cantik.... bila baca je komen2 negatif tentang cavenzi terus mcm was-was nak beli sbb takut kena tipu... sepatutnya pihak cavenzi ambil inisiatif dan kena pentingkan keselesaan pengguna jangan hanya nak fikir keuntungan semata-mata. biar murah asal berbaloi....
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by Fairlady, 10:55am Nov 03, 2011

 

 
hi iam looking for a tv cabinet is there still this offer let me know any other offers in cavenzi
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by sri, 2:47pm Sep 05, 2011

 

 
*sofa..wrong spelling.. =)
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by sleepers, 8:31am Jul 30, 2011

 

 
Salam Allz, myb ade outlet2 cavenzi yg xberapa disukai..tp Alhmdulillah,outlet cavenzi kt pandan,JB brg2 smua ok..berpatutan la ngn harga n thnnye..stkt ni aku beli brg kt sne mmng xpenah nye ade warranty,ade pun juz smggu je..tp Alhmdulillah brg2 smua thn 3-4thun..n msih elok lg..myb betulla die nye Raw Material brg murah,mcm guba hbuk kayu,cloned pvc layer(mybe la), tp blik2 jugak pd tahap penjagaan kite..

Kalau kite leh jaga elok2 InsyaAllh tahan lebih sket..Klu psl soda dh lembik sgt2 tu,myb bukn rezeki korg..Myb soda korg tu production yg nk akhir2 (last stock, tu yg ade yg murah) ataupun besanya dlm production mst ade 1-3% yg spoiled products..so nasib korg xberapa baik.

So far my items Alhmdulillah still in good condition,even my sister soda,still elok lg after 3years, n die juz tukar sarung n jual harga 3/4 drp harga sebenar..

"setiap yg terjadi di dunia ini ade hikmahnye"

piece of war..hehe
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by Sleepers, 8:29am Jul 30, 2011

 

 
Cavenzi ni mmg ada perangai yg kurang sihat...tu pasallah member patner dia pecah share than buka satu lagi kedai perabot....wardrop (x salah aku) eheheee...
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by kaki balun, 4:32pm Jul 20, 2011

 

 
memanglah kalau beli sofa rm300 dapat quality rm300 xkan dapat yg rm3000, kita pun boleh pikir logik kan... heheheh... aku beli elok je.. dah 4 tahun dah...
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by boy, 12:43am Jul 19, 2011

 

 
hahahahahhahahaha
baru nak g carik perbut kat balakong...
nampaknya aku beli lemari kat kedai mamak kat pcnt 15 je la....
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by ita, 11:05am Jun 28, 2011

 

 
cavenzi mmg penipuuuuuuuuu.........janji yg manis2, cakap barang bleh bayar dalam tempoh 6 bulan tp padahal manager die cakap kene bayar dalam tempoh 3 bulan...waktu blom beli bukan main ayat bunga2 ckap leh tukar brg kalo xnak sekali bler nak tukar mesti kene amik harga sama atau lebih..aku mmg haramkan duit aku rm900 cavenzi tu makan mcm tu je..mmg b-b- btol..bengang tahap cipan btol, bile baca komen2 kat bawah agy la rasa nak meletop je..makan la duit org dgn cara menipu...siap cakap cancel brg deposit burn sebab company policy..g mampusla cavenzi ni..dah la melayu same melayu pastu menipu org...!!!!!! jahhhaaaatttttt
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by ziana, 4:53pm Jun 18, 2011

 

 
baru pakai 3 bln sofa dh lingkup nk kena pulun kejar diorg dtg repair plak... Dh tu warehouse plak xnak jwb my call???? Xnak repair jgn buat warranty lah!!!! Confirm aku x beli...
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by menyesal, 4:12pm Jun 15, 2011

 

 
Saya salah seorang pembeli sofa L Cavenzi... tak sampai setahun sofa dah lembik dan koyak. harga bukan main mahal. ingatkan adalah kualiti... rasa macam nak buang je tengok sofa dah koyak rabak. nasihat aku jangan le beli barang dengan cavenzi ni... sakit hati je.
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by Tarmizi, 11:01am Jun 09, 2011

 

 
batal harap kalau nak beli sofa dg cavenzi, sofa tak sampai setahun sudah koyak buruk, kata ada waranty 3 tahun tapi jgn kena tipu
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by Maggie, 3:58pm Jun 03, 2011

 

 
brg cavenzi mmg xde kualiti sy beli sofa L price agk mhal tp kualiti hampeh x sampai setahun seat dh lembik n koyak bengang betul...almari baju pn sama ada ke bole jatuh laci bkn letak brg berat sgt harga nak compare dgn harvey norman lak tu.time deliver ada ke besi sngkut baju ttggal kat kilang.dia srh aku amk kat kilang sendiri bengang ke xbengang.kat umh ni sofa aku ni mcm nk buang je sakit mata tgk sofa dh koyak2...cavenzi produk no kualiti.....
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by I, 11:43pm May 21, 2011

 

 
xjadi lak nak beli perabot dari cavenzi bile tau service n kualiti x bgs...
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by lin, 5:54pm May 15, 2011

 

 
So far bli brg CAVENZI ok jekk...kne pandai pilih...bangla yg kje tu mmg x ley pkai...jadilah pengguna yg bijak!
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by N, 11:39pm May 10, 2011

 

 
aku......tak suke btoi dengan salles person kat taman daya......lgi2 khoo tu.....janji manis tapi pernipu kuat.
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by ayie, 10:16pm May 07, 2011

 

 
betoi kata korang semua.......barang kavenzi bkan blh pakai pun......lg2 katil,almari,dan sebagai nye lah.sebb aku tahu sgt brg dian mcm mana ,barabg seemua dari abuk kayu..... barang offer memang lah murah tapi cas perhantarn mahal nak mampus
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by ayie, 10:14pm May 07, 2011

 

 
Cavenzi's service delivery freaking sucks. Delivered scratch coffee table, 2 chairs of a dining table that are of different colour, and 2 failed re-delivers as they only notify on delivery 1 hr before. U mean everyone at home is waiting for the furniture? Come on, the finishing is not only low grade, the service is the worst I've encountered!!!
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by Michelle, 4:16am Mar 22, 2011

 

 
Jangan terpedaya ngan iklan dorang neh... iklan cantik... services hampeh!! cukup la sekali terkena... masa booking, janji berbunga bunga.. bila masa hantar barang... cakap berbelit belit... baik la beli furniture kat kedai Ah-Kau dan rakan2 lagi baik...
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by Hunny, 5:29pm Mar 09, 2011

 

 
apa dah jadi ni...????? mana2 tempat yg aku jmp kat dlm internet ni seme dok maki jer pasal produk Carvenzi nih.... xde yg bagi pujian langsung.... betul ke produk ni langsung xde kualiti? kalo betul la, apa kata mangsa2 pembohongan Carvenzi nih pi buat tuntutan kat Tribunal Pengguna.... bawak skali bukti2 pembelian apa saja yg bole jd bukti....
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by Aku Pon Tertipu, 5:01pm Jan 12, 2011

 

 
cavenzi's services sucks!! don't understand why my furniture still not delivered yet.i bougt it on october 2010.where's my stuff.give back my MONEY! i was too stupid paid cavenzi full amount
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by ATIKAH MASYITAH AMIR, 12:26am Jan 11, 2011

 

 
I totally agree on the above comment. My mom di rumah pun 'bising' dengan perabot-perabot CAVENZI. Katanya barang langsung tak berkualiti. Ada beberapa perabot yang dibeli dari CAVENZI belum sampai enam bulan sudah rosak terutamanya perabot-perabot yang diperbuat daripada kayu. Ada juga skru-skru yang tak ada, patah.

Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by customer, 1:46am Jan 08, 2011

 

 
Sesiapa yg ada niat nak borong furniture from Cavenzi, esp di Balakong, batalkan saja niat. Memang betul kata Nor Azlina. Aku baru je balik dari showroom tadi mengamuk-ngamuk pasal SERVICE DORANG BUSUK GILER...Aku myer barang order 23/12/2010 deliver 3/1/2011. Tggu punya tunggu, after 3 hours baru terhegeh2 datang. Mmg malang la driver cina tu kena sergah ngan aku suruh catat jam brp dia sampai. Dah la aku beli barang banyak datang lak lori kecik. Semua plan aku nak kuar mlm tu kena cancel. Aku tggu lori 2nd trip lak sampai. Mmg dorang ingat aku ni jawatan PENUNGGU kot. Tunggu lagi sampai kol 10.30pm. Datang la driver cina tu terhegeh2 bawak sofa aku lak. Check punyer check...angin satu badan la sekali lagi..ada 2 barang lak tertinggal. Bila aku cuba call Delivery dia salahkan Service. Service salahkan delivery. Dorang ni main tuduh2 lak. Ayat standard dorang, "Cik lagi limma menit saya call, wokeh" Nak muntah hijau aku dengar ayat dorang tuh. The next day.Tunggu punya tunggu punya tunggu, sekor pun dari CABENCI ni tak de call aku bgtau status barang aku tuh camana. Aku silap sebab dah Fully Paid. Jadi angin aku naik lagi sampai tahap kepala. Aku ugut dorang suh check ngapa aku nyer barang x de. Bila time petang (tu pun dah berkali2 aku call (rasa cam mintak sedekah la pulak) ty dia, terhegeh2 jawab ok petang ni kita antar. Dah antar, silap lagi. Aku order divider (barang aku yg tertinggal tak hantar tuh) putih dia hantar yg hitam. Malaun betoi la. Aku maki hamun dia suh dia patah balik tukar hari ni jugak. Jadi dia pon patah la balik (setelah berkali2 bgtau nak hantar besoknya pulak) lagi la aku hangin. Dia pon hantar la. Aku ingatkan episod hangin satu badan aku dah tamat, tapi CABENCI ni wat hal lagikkkk. AKU MENCI CABENCI. Dia hantar aku barang yg tak berkualiti kat aku. Awuuuuuuuooo....Book shelf yang aku order, skru tak de 2 batang, 1 shelf tak de dan tombol laci patah!!!. Dorang ni memang saja nak duga aku. Aku suh dia tukar, dia kata ok. Tunggu punyer tunggu, sekali lagi da perbudakkan aku. Dia tarak muncul. Aku call penipu ni namanya Nanyan kat warehouse balakong. Dia kata nak check ngan manager dia n janji 8.30 pm nak call aku. Aku kata wokeh, aku tunggu, kalau 8.30 tarak call, maka aku akan mengambil tindakan berani mati dengan terus menerjah ke Showroom at Balakong. Al malangnya nasib aku, penipu tu tak call aku. Semua asap dah kuar satu badan. Dorang ingat aku ni pompuan aku tak berani. Aku ambik tindakan NEKAD untuk ke sana dengan hubby aku.

Sampai kat sana. Dorang boleh tanya aku. "Mao cari apa prabot?" Aku cam nak sepak jerk muka mamat Bangla tuh. Sampai kat dalam, aku nampak ada 2-3 family (customer) ada dlm showroom tu. Aku pun mulakan episod terjah dan mengamuk aku. Aku jumpa manager nama dia Joyce. Dia boleh tanya aku memula tu apa hat? Pastu cuba tipu aku lak dengan kata hubby aku kata hantar esok harinya pun takpa, padahal hubby aku tak kata pon cam tu. Dorang ni layan customer sambil lewa je. Bila aku dok tanya bertubi2 soklan2. Baru terhegeh2 nak check apa masalah. Ni manager jenis apa ni? Dah berbakul aku dok mengadu. Satu pon tak lekat kat telinga n otak dia ka?Kot banyak minum air ada banyak semut kot. Dok lupa saja. BANGANG PUNYA MANAGER, LU BUAT APA HARI2 TIDO KA?Berani pulak, tgh2 aku mengamuk tu, dia kata nak antar esok pagi. Dia ingat aku ni bibik ka dok rumah saja. Huih memang aku geram sangat2. Aku suruh dia hantar malam tadi jugak2. Last2 boleh lak tu. Nak pasang benda yg tak de tadi tu (1 shelf, 2 skru & tombol patah tu) cuma ambik masa tak sampai 1 minit. Tapi sebok check status aku tadi, masa aku sampai kat showroom tu lebih 1/2 jam. Masa dan Bil telefon aku terbuang. Sapa yang nak tanggung wahai CABENCI?????

Jadi aku sarankan korang2 yang baru2 nak jeling2 perabot CABENCI ni, fikir 1000x la dulu. Jangan jadi macam aku, Duit ringgit yang aku bayar aku rasa tak de rege langsung. Cam duit kertas je aku bg kat dorang. Sebabnya aku diLAYAN CAM PEMINTAK SEDEKAH untuk nak dapatkan hak aku sebagai pengguna. DIMANA HAK AKU SEBAGAI PENGGUNA????PERISTIWA KEJADIAN AMUK DI SHOWROOM BALAKONG NI baru je berlaku pada jam 9.30 malam tadi. Aku nak mintak tolong semua kalau ada yg tahu kat mana yg patut aku salurkan rasa tidak puas hati aku dengan service & kualiti yg dorang bg kat aku?? Sampai la ni aku tak sign pun penerimaan barang tanda aku dah check dan puashati semua...

Wahai orang2 CABENCI TOLONG JAWAB!!!Will i get back my time & all my single cents wasted for this shit???
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by bizz, 3:27am Jan 05, 2011

 

 
cavenzi @balakong totally a liar. n they dont respond to customer's right. we said we want that particular design, they send us wrong design without even telling us first!
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by Datyn, 5:55pm Dec 30, 2010

 

 
macamana saya nak beli kabinet tv tu secara on line''
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by zailudin, 4:54pm Sep 04, 2010

 

 
can u list me all the documents u need if i want apply for the assurance payment ??
Was this review ... Rate Useful Rate Funny Rate Cool by danisha, 11:00pm Jan 16, 2010

 

 

Had an OFFER to share?


Click HERE OR

Drop us an email at
share[at]offernutz[dot]com

Daily Calender


Apr
May
Jun

S
M
T
W
T
F
S

 
1
2
3
4
5
6

7
8
9
10
11
12
13

14
15
16
17
18
19
20

21
22
23
24
25
26
27

28
29
30
31
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 


Advertisement

 



 

Want to advertise?
Contact us for details